Majsfrø

 

Cebeco har et godt og solidt samarbejde med euroCORN. euroCORN GmbH er en virksomhed med base i Niederrhein. Som en virksomhed i vækst, opererer euroCORN med succes i hele Europa.

De omfattende forsknings- og avlsprogrammer garanterer året nyeste højtydende majssorter, der er optimalt tilpasset vores klima. Særlige karakteristisk for euroCORN sorter, er de gode kvalitetsegenskaber i ensilagemajs, hvilket medfører overlegen mælkeproduktion eller høj tilvækst. I Kernemajs og CCM er stabilitet og sundhed på et højt niveau. Som biogas majssorter kombinerer euroCORN høje udbytter med godt kvalitets foder - for de bedste resultater i gasudbyttet. Kontakt en konsulent for yderligere information.

Maksimalt udbytte fra marken - med euroCORN majsfrø!

Læs mere her:

thumbnail of EuroCorn 2019-DK

 

Græsfrø

Cebeco har et langt og godt samarbejde med DSV Hunsballe. Deutsche Saatveredelung AG, Tyskland (DSV) er en af Europas førende planteforædlingsvirksomheder inden for græs, kløver, raps, efterafgrøder og korn. I DSV koncernen er der over 400 ansatte, der beskæftiger sig med forskning, udvikling, avl, produktion, salg og rådgivning. Foruden i Danmark har DSV egne datterselskaber i Holland, England, Frankrig, Polen og Ukraine. Kontakt en konsulent for yderligere information.

Læs mere her:

thumbnail of Frøbladet 2019

Frøbladet 2019

Læs mere her:

thumbnail of Markfrø 2020

Markfrø 2020

Læs mere her:

thumbnail of Økologisk Frø 2019

Økologisk Frø 2019

Læs mere her:

thumbnail of Cebeco frøblandinger 2020

Cebeco frøbl. 2020

 

 

 

 

Landbrugsfolie

Cebeco Fourage har et dækkende sortiment af landbrugsfolie både i små og store ruller. Kontakt en konsulent for yderligere information.

ØKO Næringsstoffer

Kalivinasse