Geder

Capri Sortiment

En gede bedrift er noget specielt. Derfor har ForFarmers udviklet to kraftfoder sortimenter: Maxima og Prima. Hvert sortiment har særlige karakteristika, så du nemt kan finde det foder, der passer til dine forretningsmæssige mål. Capri malker bedre.

Maxima sortiment: for maksimal ydelse, support af sundhed og udpræget forbrug af kraftfoder.
Prima sortiment: gode muligheder til en konkurrencedygtig pris.

thumbnail of ForFarmers CAPRI geder

 

Transition

Disse foderemner er specielt udviklet til de sidste tre uger før læmning og starten af laktationen. De indeholder råvarer som fremmer optimal start på laktationen. Et højt GlucoPotentiale hjælper med til at minimere den negative energi balance. Takket være den optimale mineralsammensætning, understøttes sundheden og navnlig understøttes leverfunktionen. Transition foder:
Capri Energy Transition | art.nr. 96.539
Capri Transition alt | art.nr. 96.540

thumbnail of ForFarmers Transitie geder

 

Gedelam

Vita Capri er også tilgang til ForFarmers opdrætsfoder. Tilgangen er baseret på mange års
erfaringer og danner grundlag for sunde, højtydende geder. Fyrre kilo ved syv måneder alder og klar til at blive bedækket, hvilket er det ultimative mål for Vita Capri. Meget fordøjeligt og høj kvalitetskrav til
råvarer, garantere sikkerheden for en god tilvækst. Takket være den gode smag, kan kiddene godt lide det. Resultatet: sunde kid med høj vækst.

thumbnail of ForFarmers Vita Capri gedelam

 

Får

ForFarmers ønsker at gøre en forskel på gården med viden og gode produkter. Fåre produkterne er derfor baseret på den nyeste viden og mange års erfaring. Landmænd med fåre produktion kan have forskellige forretningsmæssige mål. Derfor tilbyder vi dig som fåre landmand to serier af produkter, så du kan vælge den, der passer bedst til din situation.

thumbnail of ForFarmers fårefoder