Kilco hygiejne- & rengøringsprodukter

Kilco er en familieejet virksomhed siden 1953. Produktionen sker på til formålet byggede faciliteter, fordelt på Mallusk i Irland og Lockerbie i Storbritannien. Ud over dette har Kilco et salgskontor og lager i Tyskland. Kilco eksporterer også til mere end 60 lande verden over, og fortsætter med at vokse internationalt fra år til år.

I løbet af de sidste fem år har Kilco fordoblet sin kerneforretning, at servicere markederne Agri-Food fra ’jord til bord’.
Kilco har også et ambitiøst forsknings- og udviklingsprogram, der er designet med mulighed for øge omsætningen løbene, bl.a. ved at bygge langsigtede relationer med kunder og opfylde deres behov på en etisk og gensidigt bæredygtig måde.

Hos Kilco fremstilles produkterne efter de højeste standarder og i overensstemmelse med ISO 9001 og GMP.

Malke Hygiejne/rengøring

Hygiejne omkring malkning er af stor betydning, både for mælkens kvalitet og køernes sundhed. Du tilbydes et dækkende program af rengøringsprodukter, som kan tilpasses bedriftens behov. Du tilbydes endvidere et rigtig godt sortiment af yverpleje produkter, både som spray og dip, samt forskum. Kontakt din Tjoelker/Cebeco konsulent for nærmere rådgivning om valg af produkter.

thumbnail of 01_2019_DK_Cebeco_Euter_melkstand_roboterhygiene

Klovbad

Klovsundhed har stor indflydelse på koens velbefindende. God klovsundhed er stadig en stor udfordring i mange besætninger, som kræver vedvarende fokus. En del af løsningen er klovbad, og her har du mulighed for at bruge 2 produkter fra Kilco, Farmalin Vedligehold og Farmalin Intens. Begge produkter er målrettet deres anvendelse, og de er skånsomme for miljøet, da de er uden kobber, zink og formaldehyd.

thumbnail of Kilco Farmalin

 

Kalvehygiejne

Er det rent eller beskidt hos kalvene ?? Det er den faktor som har allerstørst indflydelse på smittepresset, og er heldigvis en faktor, som er let at påvirke og ændre. Men det kræver at der er udførlige retningslinjer for rengøring og hygiejne i kalveområdet. Har du brug for hjælp til disse retningslinjer, så kontakt din Tjoelker/Cebeco konsulent.

Coccidiose

Dekamix

Dekamix er et yderst effektivt strømiddel med kraftig udtørrende virkning, og sørger for at pH stiger (pH 10+). I en tør kalveboks har miljøbakterierne færre chancer for overlevelse, og det fremmer yversundhed gennem tørrere og renere yver og patter. Det bidrager til øget klovsundhed ved tørre klove, og det er skånsom på huden og forårsager ikke sprukne patter. Er skånsom mod klovene. Tørre boksmiljøer er mindre attraktive for fluer. Forbedrer de hygiejniske forhold i kælvningsbokse. Dekamix er et naturprodukt, ikke et biprodukt af industrien. Forbedrer pumpbarhed af gylle, og egnet til økologiske bedrifter.  Også egnet til blanding med savsmuld eller snittet halm.

thumbnail of Dekamix Folder 2017