Forfarmers Kraftfoder

Tjoelker Fourage og Cebeco Fourage har et nært og konstruktivt samarbejde med Forfarmers med produktion af kvalitets kraftfoder. Forfarmers har et bredt standardsortiment vi tilbyder, og ellers har Tjoelker/Cebeco blandinger med egne recepter. Hver enkelt situation tilpasses den bedste løsning via rådgivning fra en af konsulenterne.

Feed2Milk, en ernæringsmæssige tilgang

På grundlag af foderets adfærd i koen og koens krav til næringsstoffer, beregnes den optimale foder ration. Vurderingen af grovfoder, MELK (mere energi til lakterende køer), vommens sundhed og optimal foderudnyttelse er de områder, der skelner Feed2Milk fra andre metoder. Desuden er beregning af Feed2Milk-rationer enkel og praktisk at anvende med den nye ernæringsmæssige tilgang. Dette værktøj bruger vi på bedriften i forbindelse med den rådgivning vi tilbyder alle vores kunder. Det giver muligheder for at opbygge et tæt samarbejde med jer som kunde og udvikling af bedriften.

ForFarmers har udviklet en ny kraftfoder serie baseret på den nye Feed2Milk-foder tilgang. Den består af tre serier foder: Maxima, Optima og Prima. Hver serie er velegnet til hver sit formål: fra maksimal ydelse til en prismæssig løsning. Hvis det er nødvendigt, er rationen suppleret med specialiteter som protein og energi kraftfoder. Til den specielle fodring af goldkøer, samt opstart af ny laktation, Fresh Cow, tilbyder vi et komplet kraftfoder sortiment, se fanen ”Transition”.

Læs mere om Feed2Milk her:

thumbnail of ForFarmers Feed2Milk

Forfarmers Feed2Milk

Yderligere information findes i denne brochure::

thumbnail of ForFarmers Assortiment Melkvee

Forfarmers Assortiment Melkvee

Maksimal afkast fra din robot, AMS

Når køer malkes med robot, er det meget vigtigt, at køerne er sunde og glade for at gå til robotten. Sunde køer betyder mindre hente køer, så mindre arbejde for dig. Med de rigtige indstillinger, korrekt ernæring og rådgivning af AMS specialist, får du det meste ud af din robot!

Korrekt ernæring: Feed2Milk

Fodring har stor indflydelse på sundheden i koen. Feed2Milk foderplan beregning er kendetegnet ved: at sende et bedre estimat af hastigheden af ​​fordøjelsen af ​​foder gennem NIRS kalibreringer, MELK (Mere Energi til lakterende køer), de specifikke indikatorer HerkauwIndex (HI) og forsuring indeks (VI) på vommens sundhed og optimal foderudnyttelse. Beregning af ​​Feed2Milk-rationer, gør den ernæringsmæssige tilgang praktisk.

 

ATR Kraftfoder

Vi har endvidere et tæt samarbejde med ATR, hvor vi får produceret en række standardblandinger efter egne recepter, samt en række kundeblandinger. Kundeblandinger sammensættes ud fra, hvad der er det optimale for den givne foderplan, og kan justeres fra levering til levering. Det giver gode muligheder for både en fodringsmæssig og økonomisk optimeret løsning.

Find mere information i denne brochure:

thumbnail of ForFarmers AMS
Forfarmers AMS

thumbnail of Tjoelker-Cebeco-foderprogram-2017

Non GM foder

Da der efterspørges Non GM mælk, stilles der jo ekstra krav til det leverede kraftfoder. Vi kan også tilbyde Non GM kraftfoder. Det produceres hos Habema, der også er en del af Forfarmers, som har et komplet program vi kan vælge fra.

Økologisk kraftfoder

Det tætte samarbejde med Forfarmers giver også adgang til økologisk kraftfoder, se nedenstående link til deres hjemmeside og sortiment.

Se mere her: www.reudink.nl