Vita – en bedre start!

Vita er en økonomisk tilgang til kalvefodring med ForFarmers. Tilgangen er baseret på den nyeste viden, mange års erfaring og (privat) forskning. Med Vita lægges fundamentet for fremtidige resultater. Vita – en bedre start

 

Sundere kalve

Sundhed er centralt for Vita. Derfor har Forfarmers udviklet og tilføjet Care + Vita produkter. Denne blanding af naturlige ingredienser understøtter kalvens modstandskraft, og forebygger tarminfektioner, blandt andre ting. Udviklingen af ​​vommen har høj prioritet, så den på en effektiv måde i en senere alder kan fordøje meget grovfoder. Fordøjeligt foder er afgørende for sundheden for kalven. Forfarmers mælkepulver er meget sikkert takket være letfordøjelige råvarer. Dette gælder også for de velsmagende kalvefoder, som kalvene kan spise ubegrænset.

Effektiv kalvefodring
Sunde kalve vokser bedre og give dig mere tid og fornøjelse. Det kan nås med Vita. ForFarmers anbefaler koncentreret kalvefodring de første seks måneder: frit optag af Vita Kompleet. Resultat: enkelthed og konstant kvalitet.

Tidlig vækst afgør udfaldet
En god start er det halve arbejde: Når du sørger for, at kalven kommer igennem de første 14 dage uden problemer, så vil kalven belønne dig senere i livet med en høj mælkeproduktion. En intensiv fodring med Vita produkter vil føre til større tilvækst i mælke perioden. Dette fremmer kalvens immunsystem og stimulerer optagelse af ​​grovfoder og kraftfoder. Din fordel: kvierne når tidligere optimal kælvningsalder og det genetiske potentiale udnyttes bedre til mælkeproduktion. Dette resulterer i en højere livstids produktion. Du skal også bruge færre sengebåse til kvierne, og du sparer udgifter til foder.

Optimal og effektiv foderration
En optimal og effektiv foderration er grundlaget for sunde resultater. Tilvæksten på ​​et kg tørstof skal være så effektiv som muligt, altså høj foderudnyttelse. For at opnå dette, skal du bruge en beregnet foderration. En beregnet foderration sikrer, at dit opdræt får hvad de har brug for. Ikke mere, ikke mindre.

thumbnail of VITA_Jongvee

thumbnail of ForFarmers Vita supplementen

En detaljeret kalvehåndbog kan rekvireres i samråd med din Tjoelker/Cebeco konsulent.

 

Ved særlig udfordering ved sundheden kan vi tilbyder `Selko Calf`

thumbnail of Selko-Calf-Dansk-Tjoelker