Majsfrø

Limagrain

Limagrain A/S er det Skandinaviske salgsselskab i Limagrain Europe, som er Europas største leverandør af udsæd. Limagrain er markedets førende leverandør af majsudsæd og leverer desuden stærke sorter inden for raps, byg og bælgsæd mm. Sorterne markedsføres under brandet LG, som er et internationalt brand for udsæd forædlet af Limagrain. Alt frø fra LG distribueres via et solidt forhandlernet, som Cebeco er en del af. Kontakt en konsulent for yderligere information.

Læs mere her:

thumbnail of 80377_GUIDE_TIL_SORTSVALG_2017_FOLD-UD

euroCORN

Cebeco har et godt og solidt samarbejde med euroCORN. euroCORN GmbH er en virksomhed med base i Niederrhein. Som en virksomhed i vækst, opererer euroCORN med succes i hele Europa.

De omfattende forsknings- og avlsprogrammer garanterer året nyeste højtydende majssorter, der er optimalt tilpasset vores klima. Særlige karakteristisk for euroCORN sorter, er de gode kvalitetsegenskaber i ensilagemajs, hvilket medfører overlegen mælkeproduktion eller høj tilvækst. I Kernemajs og CCM er stabilitet og sundhed på et højt niveau. Som biogas majssorter kombinerer euroCORN høje udbytter med godt kvalitets foder - for de bedste resultater i gasudbyttet. Kontakt en konsulent for yderligere information.

Maksimalt udbytte fra marken - med euroCORN majsfrø!

Læs mere her:

thumbnail of euroCORN_Brochure_DK

Græsfrø

Cebeco har et langt og godt samarbejde med DSV Hunsballe. Deutsche Saatveredelung AG, Tyskland (DSV) er en af Europas førende planteforædlingsvirksomheder inden for græs, kløver, raps, efterafgrøder og korn. I DSV koncernen er der over 400 ansatte, der beskæftiger sig med forskning, udvikling, avl, produktion, salg og rådgivning. Foruden i Danmark har DSV egne datterselskaber i Holland, England, Frankrig, Polen og Ukraine. Kontakt en konsulent for yderligere information.

Læs mere her:

thumbnail of Frøbladet 2019

Frøbladet 2019

Læs mere her:

thumbnail of Markfrø 2019

Markfrø 2019

Læs mere her:

thumbnail of Økologisk Frø 2019

Økologisk Frø 2019

Læs mere her:

thumbnail of Cebeco_froeblandinger_2017Cebeco frøblanding 2017

Landbrugsfolie

Cebeco Fourage har et dækkende sortiment af landbrugsfolie både i små og store ruller. Kontakt en konsulent for yderligere information.

ØKO Næringsstoffer

Kalivinasse